Aktivnosti udruženja

Полагање венаца на споменику палим борцима Републике Српске у Бијељини 05.05.2021. 

Након одржаног радног састанка делегације Удружења VIII -ог одреда специјалне бригаде полиције МУП- Источна Илиџа и Удружења пензионисаних припадника Војске и војних ветерана Србије положиле су венце на споменику палим борцима Републике Српске у Бијељини.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je IMG_1505-1024x683.jpg

Делегацију Удружења пензионисаних припадника Војске и војних ветерана Србије предводио је предстедник Скупштине Удружења Светомир Ускоковић.

Радни састанак са Удружењем VIII-им одредом специјалне бригаде полиције МУП- Источна Илиџа у Бијељини 05.05.2021.

На одржаном радном састанку пре свега је презентован рад једног и другог Удружења, са огромним простором за заједнички рад и сарадњу у свим областима деловања.

Морамо да нагласимо да су оба Удружења сервис својих чланова и преношење искуства обе организације у решавању проблема борачке популације је од изузетног значаја за даљи рад.

Такође су презентовани проблеми са којима се Удружења тренутно сусрећу пре свега у административном смислу, и једино заједничким радом могуће их је превазићи. 

У том смислу потисан је меморандум о сарадњи између наших Удружења, како би се наша веза у заједничком раду  још јаче учврстила.

Заједнички снимак испред Скупштине Града Бијељине.

Ревакцинација бораца и чланова породица из Р.Српске у Дому Здравља Лозница 05.05.2021.год.

 

Удружење пензионисаних припадника Војске и војних ветерана Србије је 05.05.2021.године, у сколопу акције вакцинисања припадника бораца и чланова њихових породица из Републике Српске, извршило ревакцинацију против вируса  COVID 19, у Дому здравља у Лозници.

 

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je IMG_1356-1-1024x683.jpg

Наша акција је подржана од стране Министарства за рад, запошљавање борачка и социјална питања Р.Србије где је огроман допринос дао државни секретар министарства господин Миодраг Капор.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je IMG_1341-1024x683.jpg

Морамо да напоменемо да је професионалан и крајње срдачан пријем био од стране запослених у Дому здравља Лозница, а овом приликом се још једном захваљујемо кординатору за имунизацијз ДЗ Лозница др. Љиљани Ранковић, која је све ово  беспрекорно спровела.