Vučić: Vaskrs da bude nadahnuće u vremenu brojnih izazova

Izvor: Niški portal

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, predsednik parlamenta Ivica Dačić i šef diplomatije Nikola Selaković uputili su čestitke patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu i pravoslavnim vernicima koji u nedelju slave Vaskrs i poželeli da praznik bude “izvor nadahnuća” u “vremenima izazova”, sa “verom i nadom” u povratak načinu života koji nam je pružao radost susreta sa bližnjima.


„Vama, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima radosno čestitam najveći hrišćanski praznik – Vaskrs Gospoda Isusa Hrista. Večna radost Vaskrsenja neka bude izvor nadahnuća da u vremenima bremenitim različitim izazovima i teškoćama uvek damo pravi odgovor, svedočeći da smo dostojni potomci Stefana Nemanje, Svetoga Save i svih drugih svetih srpskog naroda”, poručio je Vučić.

Ističući da je da je „duh Vaskrsa neprekidna inspiracija da svi zajedno srčano i posvećeno radimo na dobru i razvoju” Srbije, Srpske pravoslavne crkve i srpskog naroda, Vučić je poželeo da „Gospod izlije obilje svoga blagoslova na našu Otadžbinu i Svetu Crkvu“.

Izvor  Izvor: Niški portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *