Plivači PK Sveti Nikola osvojili 56 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu u Nišu

Plivači PK Sveti Nikola osvojili 56 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu u Nišu

Od Naissus Info

U izuzetno jakoj konkurenciji od 374 plivača iz 23 kluba, takmičari plivačkog kluba Sveti Nikola osvojili su 56 medalja, na 18. međunarodnom plivačkom mitingu – Trofej Cara Konstantina, održanom na bazenima SC “Čair”.

Na bazenima S.C. Čair u organizaciji plivačkog kluba Sveti Nikola, prošle subote održan je 18. međunarodni plivački miting Trofej Cara Konstantina.

U izuzetno jakoj konkurenciji od 374 plivača iz 23 kluba, najuspešniji su bili Strahinja Stanković iz P.K. Sveti Nikola u muškoj i Iva Petković iz P.K. Leskovac u ženskoj konkurenciji, koji su ujedno proglašeni za najbolje takmičare mitinga.

P.K. Sveti Nikola osvojio je ukupno 56 medalja (22 zlatne, 13 srebrnih i 21 bronzanu).

“Izuzetno smo zadovoljni samom organizacijom mitinga i odazivom učesnika. Što se rezultata naših plivača tiče, ovo je bilo jedno od kontrolnih takmičenja za državno prvenstvo koje nas očekuje krajem jula, tako da moramo biti zadovoljni isplivanim vremenima”, saopštavaju iz kluba.

Medalje za najtrofejniji niški plivački klub osvojili su: Strahinja Stanković, Nikola Đorđević, Tadija Ćirić, Vuk Milošević, Ilija Tošić, Uroš Stojić, Željko Đorđević, Aleksandar Laković, Vuk Nikolić, Luka Živković, Veljko Jovanović, Vasilije Petrović , Ognjen Spasić ,Andrej Gocic, Slaviša Mitić , Kosta Jelić , Veljko Nikolić , Mina Nikolić , Petra Djordjević, Ana Stajić , Nina Stanojević , Petra Živković ,Marijana Jovanović  i Lena Marinković .

Nagradu za najmlađeg učesnika u muškoj i ženskoj kategoriji osvojili su Lazar Gocic iz P.K. Sveti Nikola i Ines Dobrić iz P.K. Leskovac.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *