OKRŠAJ BOKSERA NAISUSA I CRVENE ZVEZDE ZA FINALE SUPERLIGE

OKRŠAJ BOKSERA NAISUSA I CRVENE ZVEZDE ZA FINALE SUPERLIGE

Od redakcija GP018

Regularni, grupni deo, bokserske SUPERLIGE Srbije je završen, ove nedelje kreću polufinalne borbe. BK NAISSUS je jedan od ozbiljnijih kandidata za titulu šampiona Srbije, ali pre finala i direktne borbe za titulu niški bokseri moraju eliminisati Crvenu Zvezdu.

Prvi meč polufinala je na programu 9. jula u Beogradu, boksuje se na Kalemegdanu. Revanš je dva dana kasnije, u nedelju 11. jula, na keju pored Nišave gde se očekuje spektakl. Meč u Nišu počinje u 20 sati, uz direktan prenos na TV ARENA FIGHT zahvaljući uspostavljenoj saradnji TV ARENA SPORT sa Bokserskim savezom Srbije.

“Vredno radimo, pojačali smo intenzitet treninga, spremni smo za mečeve sezone. Verujem da imamo bolji tim od Beograđana iako su zvučno ime, pa očekujem da ćemo u dvomeču rešiti pitanje finaliste. Put Beograda krećemo dan ranije, ekipa je kompletna i biće to lepo veče boksa na Kalemegdanu, ali pozivam sve Nišlije da nas posebno podrže na našem terenu u nedelju.” – istakao je prvi trener kluba Slobodan Kostić.

Drugi polufinalni par SUPERLIGE Srbije čine BK Sombor i prošlogodišnji šampion Srbije BK Radnički iz Beograda. Njihovi mečevi su na programu 8. i 10. jula.

Izvor  GRADSKI PORTAL 018

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *