Od danas prijava za 3.000 dinara za vakcinisane

Od danas prijava za 3.000 dinara za vakcinisane

Izvor: Niški portal

Prijave građana za pomoć od 3.000 dinara, koji su do 31. maja primili makar jednu dozu vakcine, počinje danas, 1. juna, tačno u ponoć.

Za pomoć se mogu prijaviti svi državljani Srbije stariji od 16 godina, koji su na teritoriji naše zemlje, zaključno sa današnjim danom, primili makar jednu dozu vakcine, podseća ministar finansija Siniša Mali i dodaje da se prijave vrše preko sajta Uprave za trezor na adresi pmi.trezor.gov.rs

“Želja nam je da što pre razvijemo kolektivni imunitet i da što veći broj građana primi makar jednu dozu vakcine protiv kovida 19, upravo zbog toga smo izašli i sa ovim predlogom da nagradimo sve one koji su primili makar jednu vakcinu”, rekao je Mali. Napominje da će prijava biti jednostavna, ista kao za pomoć od 30+30 evra i dodao da će proces prijavljivanja trajati do 15. juna, dok će u petak, 4. juna, početi i prijava putem telefona.

Pozvao je građane koji su vakcinisani da iskoriste ovu priliku i da se prijave za 3.000 dinara, jer je to, kaže, nagrada što pomažu državi u nameri da izgradi kolektivni imunitet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *