Na Koridoru 10 pojačane policijske patrole

Na Koridoru 10 pojačane policijske patrole

Od Naissus Info

Do 15. septembra biće pojačane policijske patrole na Koridoru 10 saopštavaju iz MUP-a. Više policajaca biće raspoređeno duž auto-puta na svakom većem odmaralištu i na benzinskim pumpama.

Možda ste i primetili da na svakoj benzinskoj pumpi na Koridoru 10 stoji jedno policijsko vozilo sa upaljenim rotacijama. Sada iz MUP-a pojašnjavaju da je reč o akciji koja je počela 30. maja i koja će trajati do 15 septembra, a u cilju bezbednosne zaštite lica i imovine na Koridoru 10 tokom  turističke sezone.

„Tridesetog maja ove godine Ministarstvo unutrašnjih poslova je donelo odluku da pokrene akciju Koridor, to znači da od tog dana, pa sve do 15. septembra imaćemo pojačan broj patrola i pojačan broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih polova, 24 časa duž Koridora 10“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Kako se navod,i od 30. maja do danas kroz našu zemlju prošlo blizu dva miliona turista, kao i da su se u tom periodu dogodila samo četiri krivična dela na Koridoru 10 koja su usput i rasvetljena.

„Zahvaljujući pojačanom angažovanju policije, Koridor 10 će biti besprekorno bezbedan na našem prostoru i svi koji prolaze kroz Srbiju moći će da budu sigurni da su sačuvani, da se zakon na svakom delu naše teritorije bezuslovno poštuje”, rekao je Vulin.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *