Kutak za komšijski trenutak

Kutak za komšijski trenutak

Niške Vesti

Udruženje Radne akcije Delijski vis ne odustaje od svoje osnovne ideje koje se odže od osnivanja, a to je da naselje u kome u žive u Nišu postane prava oaza za uživanje stanara. Vođeni ovom idejom oni su tokom protekle nedelje uredili jedan međublokovski prostor koji su pretvorili u mesto za odmor i nazvali ga „Kutak za komšijski trenutak“.

“Ova akcija je počela sa malim poteškoćama jer smo se susreli sa neslaganjima stanara jednog stana, uprkos tome naše udruženje je sprovelo planirane aktivnosti”, kažu iz udruženja Radne akcije Delijski vis.

Pre sprovođenja bilo kakvih radova, članovi ovog udruženja su obišli sve stanove u stambenoj zgradi odakle su dobili pritužbe i prikupili 15 potpisa saglasnosti od ukupnog 19 stanova u kojima postoje stanari.

“Uvek slušamo kritike naših komšija i prihvatamo sugestije i ispravljamo greške ali kritike bez argumenata i beznačajna ogovaranja i rekla-kazala priče nećemo tolerisati i uvek ćemo delovati uprkos svemu i u inat svima, a opet zarad dobrobiti i napretka i naše male zajednice ali i šireg društva poručuju iz ovog udruženja”, dodaju volonteri ovog udruženja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *