Jubilarno 30. PALILULSKO VEČE drugačije od dosadašnjih: Na drugoj lokaciji i posvećeno velikanima iz Niša

Jubilarno 30. PALILULSKO VEČE drugačije od dosadašnjih: Na drugoj lokaciji i posvećeno velikanima iz Niša

 Maja Vodeničarski

„Gospodsko-palilusko veče 2021.“ biće održano 2. juna na balkonu Niškog kulturnog centra. Kako najavljuju iz Gradske opštine Palilula čitava organizacija podsećaće na Oktobar fest.

„Pokušaćemo da zatvorimo čitavu ulicu Stanoja Bunuševca ako bude moguće, jer pored programa na balkonu Niškog kulturnog centra planiramo da neki sadržaji budu organizovani na travnatoj površini ispod“, kaže za Niške Vesti Bratislav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula.

On nije želeo da otkriva previše detalja, jer kaže sve je u završnim pripremama, neke sitnice se još uvek razrađuju.

Zna se da će zapaženu ulogu imati glumački par Ivana i Miroljub Riki Nedović, dok će program voditi muški televizijsko-voditeljski „trio“. Prvi put zajedno na sceni, ovi poznati vremešni voditelji dočaraće dešavanja i duh Palilule na onaj pravi niški meraklijski način.

„Čitavo veče biće posvećeno našim Nišlijama istaknutim Palilulcima gde će se naći muzika i priče Žike Čokalije, Lutajućih srca, Desmimira Stanojevića, Mlađe Nedeljkovića,  Zorana Miraševića i mnogih koji su obeležili život Niša a rano su nas napustili“.

Ugostitelji će pripremati riblju čorbu, Niška pivara će obezbediti piće a deca iz Umetničke škole biće kao i prethodnih godina angažovana da ukrase prostor recikliranim materijalom.

Za muziku će biti zadužena niška grupa La kampanela a možda navrate i neke rok zvezde, kažu organizatori.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *