Dragan Stojković Piksi obezbedio donaciju za decu – 3 tone Plazma keksa

Dragan Stojković Piksi obezbedio donaciju za decu – 3 tone Plazma keksa

Od

 redakcija GP018

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi i kompanija Bambi danas su u Nišu dostavili značajnu donaciju od 3 tone plazma keksa, koja će biti podeljena, javnoj predškolskoj ustanovi Pčelica, Zavodu za vaspitanje omladine i Domu za decu i omladinu Duško Radović.

“Koristim priliku da se u ime grada Niša, svih naših sugradjana i naše dečice koja će uživati u ovim proizvodima, zahvalim i predstavnicima kompanije Bambi i naravno našem selektoru Nišliji Draganu Stojkoviću Piksiju”, rekla je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Iako dugi niz godina nije u Nišu on nije zaboravio svoj grad, hvala još jednom i uz njegovu saglasnost donacijom su obuhvaćene su ove tri značajne ustanove. Da se mališani raduju i da se radujemo dobrim rezultatima naše reprezentacije i nekim novim donacijama u našem gradu”, dodala je Sotirovski.

“Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što sam danas u za mene najlepšem gradu na svetu, gradu u kome sam rođen ovo će uvek ostati moj grad. Kada imam priliku ja sam tu da pomognem ja bi to učinio sa velikim zadovoljstvom za svoj grad. Mislim da će ovaj vid poklona ili donacije njih usrećiti” rekao je Dragan Stojković Piksi.

“Neopisivo mi je zadovoljstvo jer se nalazim danas ovde pred vama pogotovo zbog ovakve prilike. Dragan Stojković Piksi je odmah prihvatio naš predlog za ovaku akciju bio kod nas u Požarevcu upoznan naše radnike i dao im satisfakciju za još boji rad”, rekao je Ivan Jovanović ispred kompanije Bambi.

“Ukolko se reprezentacija Srbije bude kvalifikovala na svetsko prvenstvo u Katar naša kompanija će duplirati ovu donaciju”.

Selektor reprezentacije je rekao da već počnu da spremaju kamione.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo zato što je baš naša ustanova izabrana za ovako značajnu donaciju koju će sa radošću konzumirati naši najmlađi korisnici. Koristim priliku da se zahvalim u ime 6350 korisnika naše ustanove. Velika zahvalnost našem selektoru Piksiju koga naša deca obožavaju, ja ga i ujedno pozivam kada je u mogućnosti da bude naš gost. Takođe nam je drago što je ova donacija keksa baš iz kompanije Bambi jer uz Plazmu detinjstvo je najlepše”, rekla je direktorka Javne predškolske ustanove Pčelica Svetlana Mitić.

“Zahvaljujem se u svoje lično ime i u imae naših korisnika voleli bi da dođete i da posetite našu ustanovu mi smo dobri domaćini i da se družimo sa decom”, rekao je direktor Luka Gašević.

Ovo je jedan divan gest, zavhavljujem se pre svega gradonačelnici, takođe selektoru. Naša deca su se juče veoma obradovala imamo i takođe maloletne migrante u okviru našeg zavoda. Tako su i jedni i drugi zahvalni na ovoj donaciji”, rekla je direktorka zavoda za vaspitanje omladine u Nišu Jelena Aleksić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *