Ambasador Đurić sa velikom tugom primio loše vesti: Moje saučešće…

Ambasador Đurić sa velikom tugom primio loše vesti: Moje saučešće…

AUTOR: Tanjug/Alo.rs 

Među 10 žrtava pucnjave u supermarketu u saveznoj američkoj državi Kolorado je i 23-godišnji Srbin Neven Stanišić

Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Ðurić uputio je sinoć izraze najdubljeg saučešća svim građanima SAD i porodicama stradalih u pucnjavi u Koloradu, među kojima je i mladić srpskog porekla Neven Stanišić.

“Sa tugom sam primio vest o jučerašnjem tragičnom incidentu u gradu Bolderu u Koloradu. Ovim putem upućujemo izraze najdubljeg saučešća svim građanima SAD, kao i iskrenog saosećanja sa porodicama nastradalih, među kojima je i mladić srpskog porekla Neven Stanišić”, naveo je Ðurić na Tviteru.

Među 10 žrtava pucnjave u supermarketu u saveznoj američkoj državi Kolorado je i 23-godišnji Srbin Neven Stanišić, parohijan u srpskoj pravoslavnoj crkvi Jovan Krstitelj u Lejkvudu, rečeno je ranije danas za “Blic” u toj crkvi.

Kako navode, Stanišić je krenuo na posao kada je došlo do pucnjave.

Policija je danas identifikovala 21-ogodišnjeg muškarca kao osumnjičenog za pucnjavu, u kojoj je ubijeno 10 osoba, među kojima je je i jedan policajac, dodaje AP.

Osumnjičeni je Ahmad Al Alivi Alisa iz Arvade, predgrađa Denvera.

On se trenutno nalazi u bolnici, a trebalo bi da kasnije danas bude prebačen u okružni zatvor zbog optužbi za ubistvo.

Istražitelji još nisu utvrdili motiv pucnjave, ali vlasti veruju da je on jedini napadač, rekao je tužilac okruga Bolder Majkl Doreti.

Pucnjava se dogodila sinoć u prodavnici King Supers u Bolderu, koji se nalazi na oko 40 kilometara severozapadno od Denvera. U Bolderu se nalazi Univerzitet Kolorada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *