Честитка градоначелнице Ниша припадницима Војске Србије

Честитка градоначелнице Ниша припадницима Војске Србије

Свим припадницима војске у име Града Ниша и своје лично име честитам 23. април – Дан Војске Србије. На данашњи дан 1815. године подигнут је Други српски устанак који означава почетак обнове српске државности и стварања модерне српске војске.
Реч модернизација данас представља темељ политике руководства Србије и Александра Вучића који командује Војском Србије и који истиче да наоружавање војске модерним борбеним средствима има за циљ само очување мира свих грађана Србије.
Само снажна Војска Србије, која негује слободарске традиције и која у историји никога није нападала већ је само бранила своје и на свом, може бити фактор мира.
Знање, висок ниво оспособљености и увежбаности, достојанство, одлучност да се по сваку цену брани и одбрани отаџбина, вредности су које грађани и држава поштују и цене што је исказано високим нивоом поверења грађана, али и кроз сталан рад највиших државних органа на повећању стандарда припадника Војске Србије. О томе сведочи и вест да је најновијим ребалансом буџета издвајање за Војску Србије знатно повећано.
Честитам вам Дан Војске, свим припадницима војске желим много здравља, лично и њиховим породицама свако добро.

Градоначелница Ниша,
Драгана Сотировски

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *