ПРОГРАМ „УПРАВЉАЊЕ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА У ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ – ФАЗА 2“

ПРОГРАМ „УПРАВЉАЊЕ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА У ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ – ФАЗА 2“

Градска општина Палилула-Ниш, као територијална организација Града Ниша, спада у 50 локалних самоуправа у Србији које су кроз Програм „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи – фаза 2“, добиле тзв. „пакет подршке“. Захваљујући њему, правимо велики искорак ка стварању службеничког система који ће омогућити професионално усавршавање запослених као и оцењивање њиховог рада.

На заједничком састанку са представницима Савета Европе, који спроводи Програм, и колегама из других локалних самоуправа, који је одржан 18.марта говорили смо о резултатима примене и позитивним помацима у функционисању управе. Радује нас што ћемо имати прилику да наставимо да радимо на професионализацији локалне управе, што је једини исправан начин за успостављање ефикасне локалне управе која ради у корист грађана и привреде.

Програм „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи – фаза 2“, вредан је 4 милиона евра и заједнички га финансирају Европска унија и Савет Европе а спроводи Савет Европе у сарадњи са @MDULS i @SKGO.

Извор ГО Палилула Д.Видојковић

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *