Председник Вучић са представницима локалних самоуправа Нишавског округа

Председник Вучић са представницима локалних самоуправа Нишавског округа

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је у Гаџином Хану са представницима локалних самоуправа Нишавског управног округа о будућим улагањима и развоју на коме је, о планираним пројектима Ниша, говорила градоначелница Драгана Сотировски.

Градоначелница Ниша је упознала председника Вучића са пројектима од регионалног значаја, али и о пројектима важним за сам град Ниш.

О предложеним пројектима разговараће се са представницима надлежних државних органа и институција, као и о евентуалном учешћу државе у њиховом финансирању.

Председник Вучић је у Пуковцу код Дољевца примио другу дозу вакцине „Синофарм“. У Гаџином Хану, пре састанка са представницима локалних самоуправа, позвао је грађане, који су се окупили да га поздраве, да се вакцинишу, да пазе на своје здравље и замолио их да се врате својим кућама.

„Ниш постаје најважнија раскрсница у овом делу Србије, након разорних година када се није ништа радило. Ниш ће бити и раскрсница свих пруга за цео Балкан”, поручио је председник Вучић.

Он је најавио реновирање Војне болнице у Нишу и оценио да Ниш напредује много брже од очекивања.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *