Поклон Драгана Стојковића Пиксија и компаније „Бамби“ нишкој деци

Поклон Драгана Стојковића Пиксија и компаније „Бамби“ нишкој деци

Nemanja Jovanović

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси и градоначелница Ниша Драгана Сотировски у сарадњи са компанијом „Бамби“ уручили су три тоне плазма кекса Јавној предшколској установи „Пчелица“, Заводу за васпитање омладине и Дому за децу и омладину „Душко Радовић“.
Драган Стојковић дуго није био у Нишу, али није заборавио да је из Ниша, рекла је градоначелница Ниша захваљујући на донацији селектору и компанији „Бамби“.
Град Ниш је усмерио донацију деци, деца ће се радовати, а надам се и да ћемо се сви радовати добрим резултатима наше фудбалске репрезентације, рекла је Драгана Сотировски којој је Стојковић поклонио дрес фудбалске репрезентације са бројем 10.
Ниш ће увек остати мој град и он је за мене најлепши град на свету, рекао је Стојковић захваливши граду на организацији акције и компанији „Бамби“ као друштвено одговорној компанији.
Поклон ће децу усрећити, а нама старијима ће дати велику сатисфакцију, не само сада, већ и у будућности, навео је селектор и истакао да су деца нешто највредније што имамо, најлепше што волимо и што морамо неговати.
Директор корпоративних послова компаније „Бамби“ Иван Јовановић је напоменуо да је донација стигла у праве руке и да ће „Бамби“ бити ту за целу Србију и за Ниш.
Уручењу донације присуствовали су градска већница Марија Ранђеловић и градски већник Александар Стојичић.
На донацији су захвалили директори Јавне предшколске установе „Пчелица“ Светлана Митић, Завода за васпитање омладине Јелена Аксић и Дома за децу и омладину „Душко Радовић“ Лука Гашевић.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *