На дан 03.04.2021. године:

На дан 03.04.2021. године:

У Covid објектима Клиничког Центра Ниш, хоспитализовано је укупно 329 пацијенатa. Код 265 пацијента је потврђено присуство вируса Covid-19.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 11 је прикључено на апарате за вештачку вентилацију и налазе се у јако тешком општем стању.

Сви пацијенти су под 24 – часовним надзором и детаљним мониторингом животних функција од стране лекара и медицинског особља нишког Kлиничког центра.

Њихов клинички статус се процењује из минута у минут, а терапијске мере предузимају у односу на терапијски одговор.

Нажалост, упркос свим напорима лекара нишког Kлиничког центра, 4 пацијентa, са потврђеним вирусом Covid -19, је преминуло.

У Covid болници у Крушевцу, тренутно је хоспитализовано 335 пацијента. Код 241 пацијентa је потврђено присуство вируса Covid-19.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 22 је прикључено на апарате за вештачку вентилацију.

Нажалост, упркос свим напорима лекара Крушевачке Covid болнице, 6 пацијенaтa, са потврђеним вирусом Covid -19, је преминуло.

У ЗЦ Лековац у Covid болници, тренутно је хоспитализовано 185 пацијенaта. Код 150 пацијента је потврђено присуство вируса Covid-19.

Нажалост, упркос свим напорима лекара ЗЦ Лесковац, 1 пацијент, са потврђеним вирусом Covid -19, је преминуо.

У 3 Covid болнице у ЗЦ Врање, укупно је хоспитализовано 171 пацијената. Код 160 пацијента је потврђено присуство вируса. Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.

Нажалост, упркос свим напорима лекара ЗЦ Врање, 2 пацијента, са потврђеним вирусом Covid -19, је преминуло.

Управа КЦ Ниш

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *