Две године постојања УППВВС

Две године постојања УППВВС

На данашњи дан 02.марта 2019. године два ентузијаста незадовољни радом неких удружења чији су били чланови, дошли су на идеју  да направе удружење које ће бити искреније, поштеније, радније, уваженије, активније и другачије од других.

Наши некадашњи сарадници , пријатељи па чак и чланови из других удружења препознавши нашу вољу и жељу да се направи овакво удружење почели су да нам се прикључују, тако да сада у удружењу после две године рада имамо врло искусан кадар за све могуће организације активности.

Много професионално одрађених активности и већ сада небројено спроведених акција учинило је да Удружење буде препознато на свим нивоима. Ову заслугу приписујемо свима који су лично учествовали у нашим активностима од чланова удружења до најодговорнијих људи у овом удружењу.

Али ово није крај , наредних дана и месеци очекују нас врло значајне активности, како на градским нивоима, тако на државним али и међудржавним нивоима. Овога пута унапред о томе нећемо причати али ће те моћи да све то прочитате на нашем порталу.

Посебно смо срећни што смо успели да и званично региструјемо свој медиј. Медиј смо назвали ВЕТЕРАН ПРЕСС јер наше чланство углавном сачињавају војни ВЕТЕРАНИ. Посебно смо задовољни што смо направили први портал и први интернет радио ВОЈНИХ ВЕТЕРАНА СРБИЈЕ. Овом приликом на наш празник позивамо Вас и да на тај начин будете уз нас.

Уз велики поздрав и наду да ће мо и даље постизати значајне резултате, ЧЕСТИТАМ ВАМ ДВЕ ГОДИНЕ ПОСТОЈАЊА И ВРЛО УСПЕШНОГ РАДА УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНИСАНИХ ПРИПАДНИКА ВОЈСКЕ И ВОЈНИХ ВЕТЕРАНА СРБИЈЕ !

                                                                                                 Председник скупштине УППВВС

                                                                                                     Светомир Ускоковић

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *